zelfbruiner


Faye: “Dat deze zelfbruiner tegelijkertijd een bodylotion is, is goed te merken. Wat smeert-ie heerlijk! Andere zelfbruiners vind ik al snel plakkerig aanvoelen. Die van Guinot niet en het geeft ook geen vlekken af aan je kleding of dekbed. Ik ben blij met dit subtiele tintje en toch duidelijke verschil. Wil je dezelfde middag nog bruine benen hebben, dan moet je misschien even verder zoeken. Ik moest er wel een dagje op wachten na het smeren, maar dan heb je ook wat; na 5 dagen zag ik het tintje nóg. Daarbij ruikt deze zelfbruiner ook nog eens lekker: een beetje naar sinaasappel.”
Chanan: “Wát een fijn product. Voor deze test had ik nog nooit zelfbruiner gebruikt dus ik ging er blanco in. Nou, ik wil niet anders meer! Deze zelfbruiner is een soort schuim dat je met de handschoen makkelijk aanbrengt. Het resultaat: geen vlekken en strepen, maar een mooi kleurtje. Je ziet het meteen en het is daarom ook ideaal als je een snelle oplossing zoekt. Pakt het toch niet helemaal goed uit? Dan is er ook een remover verkrijgbaar, extra handig!”


Lieke: “Eigenlijk gebruik ik nooit zelfbruiner, maar deze spray is een uitkomst voor snel een tintje op je benen, zónder strepen. De spray verdeelt het gelijkmatig over het lichaam, maar ik kon het toch niet laten om even het uit te wrijven met mijn handen (daarna wel je handen wassen). Je laat de spray intrekken en opdrogen en klaar! Binnen 5 minuten waren mijn benen klaar om gezien te worden. De spray ruikt ook nog eens lekker én het was de hele dag zichtbaar. Ik ben fan!”

Het mag dan zomer zijn, de zon laat zich maar zelden zien. Toch bruine benen? Zelfbruiner is de oplossing. Maar welke is de beste?


Het klinkt toch fantastisch: je smeert je ’s morgens in met een zelfbruiner en de rest van de dag (of misschien wel week) kun je genieten van bruine benen. Maar zelfbruiners vlekken toch altijd, of zien er heel nep uit? Wij namen de proef op de som en probeerden 8 verschillende zelfbruiners uit. We kunnen alvast verklappen dat vlekken en neppe kleuren écht wel verleden tijd zijn. Deze zelfbruiner vonden wij de beste:
Daphne: “Ik stond altijd vrij negatief tegenover zelfbruiners: ik dacht dat het veel gesmeer voor niets was. Maar deze self tanning lotion heeft het tegendeel bewezen. Want wat is-ie fijn! Deze zelfbruiner smeer je gewoon op als normale bodylotion en geeft een heel subtiele kleur. Daar moet ik dan wel aan toevoegen dat het voor sommigen misschien iets té subtiel is. Erg veel verschil zie je niet, maar ikzelf vond dat wel fijn. Ik heb liever een iets meer subtiele kleur dan gelijk superbruine benen. Na 30 minuten zag ik een licht verschil, maar na een dag leek het net alsof ik een goede dag in de zon had gelegen. Vlekt niet, geeft niet af en ruikt superlekker. Helemaal top.”

Home | Extream Tanning