tan nederland

De Sunless Tanning spraycabines van Mystic Tan geven een mooie natuurlijk ogende kleur aan je huid zonder blootstelling aan de zon (UV-vrije bruining). Bovendien is Sunless Tanning van Mystic Tan verzorgend voor de huid.


Het Sunless Tanning oftewel 'zonnen zonder zon' staat slechts aan het begin van hoe de professioneel Sunless Tanning ervaren zal worden vanaf heden. Sunless Nederland staat hierin in Tan Nederland en België op de voorgrond. Met innoverende merken als Mystic Tan, VersaSpa en Evolv. Sunless.


Ontwikkeld door professionals van wereld meest innovatieve Sunless huidverzorging bedrijf. De Sidekick combineert geavanceerde formules, baanbrekende techniek en gemak.content image

Het is geen geheim dat miljoenen mensen wereldwijd elk jaar voor Sunless tanning gaan. Sunless tanning is de eenvoudigste manier voor een complete make-over in enkele minuten.
iSpray in Amsterdam, Zwolle, Den Haag en Tilburg
Met de iSpray zie je direct resultaat door instant tanning. In 10 minuten krijg je dmv een geavanceerde spuittechniek een laagje DHA* op je huid gespoten. Dit zorgt voor een bruine kleur. Dat gebeurt in volledige privacy in een afsluitbare volautomatische spray cabine, dus zonder hulp van medewerksters. Uiteraard krijg je  een uitgebreide uitleg en instructie! Je kunt kiezen tussen 2 gradaties en afhankelijk van je huidtype blijft je tint 5 tot 9 dagen zichtbaar.
Tan nederland is de nieuwste cabine in Tan Nederland voor professionele Sunless tanning. Er is nu dan een echt wenselijke automatische spray cabine uitgevonden welke ervoor zorgt dat iedere klant meer dan tevreden naar huis gaat. Waar het onberispelijke en kwaliteit één zijn geworden is nu geboren de .


Beef een evolutie in Mobile Sunless met Evolv. Sidekick. Het allereerste, warmte-infuus Aribrush Tanning Systeem ontwikkeld door de professionals van de vertrouwde en erkende Sunless Tanning merken Mystic Tan en VersaSpa.
=
Ga je over een week trouwen? Ben je dit weekend uitgenodigd voor een hot party? Of heb je instant behoefte aan een gezond kleurtje?

Speciaal voor deze gelegenheden heeft Sunday’s iets nieuws; de iSpray de nieuwe instant party spray tan.Deze spraycabine zorgt voor het mooiste en egaalste resultaat in 10 minuten.